Weldimpex

40 éves gyártói tapasztalat

Termékeink

Termékválasztékunkban találhat a villamos ívhegesztési eljárások bármelyikéhez (kézi, MIG/MAG, Impulzusos MIG/MAG, TIG) megfelelő gépet, saját gyártású hagyományost (Weldi sorozat) és kínai importból származó inventert egyaránt. Sűrített levegős plazmavágáshoz is ajánlunk gépet 140A-ig. Az egyéb kategóriában ajánlunk a hegesztés és vágástechnológiában használatos segédberendezéseket (pozicionáló, vízhűtő, elszívó).

Alkatrészek

Az alkatrész ajánlatunkban megtalál szinte minden, a termékeinkbe beépített, vagy azokhoz használt alkatrészt. Egyes alkatrészekből (pl. kerekek, mágneskapcsolók, gázcső-vízcső) nagyobb mennyiséget is tartunk raktáron, amíg a készárú kibocsátásunkat nem veszélyezteti akár viszonteladókat is készséggel kiszolgálunk.

Szolgáltatások

A termékeink előállítása során használt technológiák (lemezlakatos, festő-galván, transzformátor készítő, elektromos szerelő) tekintetében marad valamennyi szabad kapacitás, melyek lekötésére vállalunk a lehetőségeinknek megfelelő munkát. Természetesen vállaljuk a hegesztő és plazmaívvágó gépek garanciális és azon túli javítását és kötelező felülvizsgálatait is . Az általunk gyártott gépek közül néhányat bérelni is lehet!

Kapcsolat

5300 Karcag Kunhegyesi út 2.
Tel: +36 (59) 503-524, 503-514
Fax: +36 (59) 503-515
E-mail: weldi@weldimpex.hu

Weldi-VMK 03 - vágófej mozgató

Weldi-VMK 03 - vágófej mozgató
Kezdőlap / Egyéb termékek / Vágófej mozgató készülék
Nettó ár: 233 000 HUF
Bruttó ár: 295 910 HUF


 A készülék elsősorban a plazmaívvágó pisztollyal végzett hosszú, egyenes vonalú, vagy nagy ívű vágások elvégzésére szolgál, de lángvágási és hegesztési feladatokra is alkalmas. Biztosítja a pisztoly folyamatos, egyenletes sebességű mozgatását, mindvégig azonos távolságban tartva azt a munkadarab felületétől. A nagy reduktoros egyenáramú motor forgó mozgását csiga-csigakerék áttételen keresztül rovátkolt felületű mozgató kerék teszi lineárissá a munkadarab felületén. A kezelő feladata, hogy a készüléket a fogantyú segítségével a jelzővágások figyelésével az előrajzolt vonalon tartsa, ügyelve arra is, hogy a kábelköteg el ne húzza a készüléket. Amennyiben a munkadarab felületén rögzítünk egy hosszú egyenes vezetőszálat (pl „L” -acél) a készülék a vezetőgörgők segítségével önmagától is az egyenes vonalú pályán marad. A fejtartó dönthető, így ferdevonalú vágást, gyökölést is végezhetünk.
 

Technikai adatok
Névleges hálózati feszültség
230 V
Névleges hálózati teljesítmény
50 VA
Hálózati biztosíték
2 A
Sebesség
0,1 - 1 m/perc
Fejbillentési szög
±60°, 15°-onként
Védettség
IP21
Érintésvédelmi osztály
I
Az adatváltozás jogát fenntartjuk!
 


Amennyiben bõvebb információhoz szeretne jutni gépünkkel kapcsolatban, esetleg szeretné kipróbálni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.
   Kapcsolódó letöltések/gépkönyvek

VMK 03 gépkönyv


Elért sikereink

Magunkról

30 éve töretlenül a magyar hegesztés- és vágástechnikai eszközök piacán. Magas minőségű és műszaki színvonalú, főleg saját gyártású berendezéseinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Fő törekvésünk, hogy partnereinknek a lehető legtöbbet adhassuk a leggyorsabban és elfogadható árakon.

Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 - 14:00
Kedd: 6:00 - 14:00
Szerda: 6:00 - 14:00
Csütörtök: 6:00 - 14:00
Péntek: 6:00 - 14:00