Weldimpex

40 éves gyártói tapasztalat

Termékeink

Termékválasztékunkban találhat a villamos ívhegesztési eljárások bármelyikéhez (kézi, MIG/MAG, Impulzusos MIG/MAG, TIG) megfelelő gépet, saját gyártású hagyományost (Weldi sorozat) és kínai importból származó inventert egyaránt. Sűrített levegős plazmavágáshoz is ajánlunk gépet 140A-ig. Az egyéb kategóriában ajánlunk a hegesztés és vágástechnológiában használatos segédberendezéseket (pozicionáló, vízhűtő, elszívó).

Alkatrészek

Az alkatrész ajánlatunkban megtalál szinte minden, a termékeinkbe beépített, vagy azokhoz használt alkatrészt. Egyes alkatrészekből (pl. kerekek, mágneskapcsolók, gázcső-vízcső) nagyobb mennyiséget is tartunk raktáron, amíg a készárú kibocsátásunkat nem veszélyezteti akár viszonteladókat is készséggel kiszolgálunk.

Szolgáltatások

A termékeink előállítása során használt technológiák (lemezlakatos, festő-galván, transzformátor készítő, elektromos szerelő) tekintetében marad valamennyi szabad kapacitás, melyek lekötésére vállalunk a lehetőségeinknek megfelelő munkát. Természetesen vállaljuk a hegesztő és plazmaívvágó gépek garanciális és azon túli javítását és kötelező felülvizsgálatait is . Az általunk gyártott gépek közül néhányat bérelni is lehet!

Kapcsolat

5300 Karcag Kunhegyesi út 2.
Tel: +36 (59) 503-524, 503-514
Fax: +36 (59) 503-515
E-mail: weldi@weldimpex.hu

Weldi-SynerMIG 4100 w - Szinergikus MIG/CO hegesztő

Weldi-SynerMIG 4100 w - Szinergikus MIG/CO hegesztő
Kezdőlap / Régebbi termékeink / Háromfázisú, védőgázas, fogyóelektródás, szinergikus MIG/MAG kompakt hegesztőgép
Nettó ár: 0 HUF
Bruttó ár: 0 HUF


Ez a hegesztőgép nincs készleten, gyártása megszűnt 2020. végén. Utódja a korszerűbb Weldi-MIG 450W.

Legújabb fejlesztésű gyártmányunk egyesíti a fokozatkapcsolós és az elektronikus hegesztőgépek előnyeit.

Nagyon könnyű beállítást tesz lehetővé. Csak a fokozatkapcsolón kell kiválasztani a megfelelő hegesztési teljesítményt, a gép a hegesztőhuzal sebességét ehhez automatikusan hozzáállítja.
Nagyon előnyös lehet ez olyan hegesztési feladatoknál, ahol egy munkadarabon különböző munkapontokban kell varratokat készíteni. Nem kell a hegesztőnek a huzalsebességgel bíbelődni, csak a kapcsolót kell a megfelelő fokozatba állítani. Ez megnöveli a termelékenységet.

 

Széles körben alkalmazható a vékony-, közepes- és vastag anyagok hegesztési folyamatainál. Intelligens elektronikája egyaránt lehetőséget nyújt a 2- és 4- ütemű, szakaszos és ívponthegesztés üzemmódokra. Ipari körülmények között is kiválóan alkalmazható acélszerkezet készítésben, akár szériagyártásban is. A berendezés alkalmas CO2-vel és kevert gázzal történő hegesztésre.

A gép "kompakt" felépítésénél fogva magában foglalja a huzaltoló egységet is. A hegesztőhuzal tekercs egyszerűen a gépbe helyezhető és másodpercek alatt a pisztolyba fűzhető. A védőgáz palackja a gépre helyezhető és rögzíthető , így a Weldi-SynerMIG 4100 a nagy teherbírású kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható munkaeszközzé válik.

Weldi-SynerMIG 4100 - Szinergikus MIG hegesztőgép - CO hegesztőgép

Normál tartozékok: 
Testkábel
Opcionális tartozék:
Hegesztőpisztoly (Binzel MB401D)

Műszaki adatok
Névleges hálózati feszültség
3×400 V
Névleges hálózati teljesítmény 60% bi-nél
15 kVA
Hálózati biztosíték
3×25 A
Maximális áramfelvétel
3×30 A
Üresjárási feszültség
19 - 45 V
Hegesztőáram-tartomány
40 - 420 A
Bekapcsolási idő
45% - 420 A
60% - 360 A
100% - 280 A
Hegesztőfokozatok száma
30
Hegesztési üzemmódok
2-ütemű
4-ütemű
Pontheg.
Szakaszos
Polaritásváltás
(opció)
Digitális V-A mérő
beépített
42V-os palackfűtés-csatlakozó
beépített
Forgatóasztal-csatlakozás
(opció)
Túlterhelés elleni védelem
hőkioldás
Szinergikus módban használható huzalok SG2 Ø 0,8
Ø 1,0  Ø 1,2
Huzaltoló 4-görgős,
2-karos
Egyéb szolgáltatás Huzalbefűzés
Gázteszt
Hőállósági osztály
F
Védettség
IP 21
Méretek (sz×m×h) mm
550×920×940
Tömeg
kb. 150 kg
Az adatváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Amennyiben bővebb információhoz szeretne jutni gépünkkel kapcsolatban, esetleg szeretné kipróbálni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.Kapcsolódó letöltések/gépkönyvek

Weldi SynerMIG 4100W gépkönyv


Elért sikereink

Magunkról

30 éve töretlenül a magyar hegesztés- és vágástechnikai eszközök piacán. Magas minőségű és műszaki színvonalú, főleg saját gyártású berendezéseinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Fő törekvésünk, hogy partnereinknek a lehető legtöbbet adhassuk a leggyorsabban és elfogadható árakon.

Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 - 14:00
Kedd: 6:00 - 14:00
Szerda: 6:00 - 14:00
Csütörtök: 6:00 - 14:00
Péntek: 6:00 - 14:00