Weldimpex

40 éves gyártói tapasztalat

Termékeink

Termékválasztékunkban találhat a villamos ívhegesztési eljárások bármelyikéhez (kézi, MIG/MAG, Impulzusos MIG/MAG, TIG) megfelelő gépet, saját gyártású hagyományost (Weldi sorozat) és kínai importból származó inventert egyaránt. Sűrített levegős plazmavágáshoz is ajánlunk gépet 140A-ig. Az egyéb kategóriában ajánlunk a hegesztés és vágástechnológiában használatos segédberendezéseket (pozicionáló, vízhűtő, elszívó).

Alkatrészek

Az alkatrész ajánlatunkban megtalál szinte minden, a termékeinkbe beépített, vagy azokhoz használt alkatrészt. Egyes alkatrészekből (pl. kerekek, mágneskapcsolók, gázcső-vízcső) nagyobb mennyiséget is tartunk raktáron, amíg a készárú kibocsátásunkat nem veszélyezteti akár viszonteladókat is készséggel kiszolgálunk.

Szolgáltatások

A termékeink előállítása során használt technológiák (lemezlakatos, festő-galván, transzformátor készítő, elektromos szerelő) tekintetében marad valamennyi szabad kapacitás, melyek lekötésére vállalunk a lehetőségeinknek megfelelő munkát. Természetesen vállaljuk a hegesztő és plazmaívvágó gépek garanciális és azon túli javítását és kötelező felülvizsgálatait is . Az általunk gyártott gépek közül néhányat bérelni is lehet!

Kapcsolat

5300 Karcag Kunhegyesi út 2.
Tel: +36 (59) 503-524, 503-514
Fax: +36 (59) 503-515
E-mail: weldi@weldimpex.hu

Weldi-FPL 1200M - elszívó (füst és porleválasztó)

Weldi-FPL 1200M - elszívó (füst és porleválasztó)
Kezdőlap / Elszívók / Saját elszívók / Füst és por elszívó-leválasztó berendezés, mobil
Nettó ár: 399 000 HUF
Bruttó ár: 506 730 HUF


A füst- és porleválasztó berendezés célja az - általában - ívhegesztés vagy plazmavágás során keletkező füst és/vagy por elszívása, megtisztítása (5 µm-nél nagyobb szemcsék leválasztása) és a környezetbe kibocsátása. A készülék mechanikai és elektromos kialakítása olyan, hogy bárhol telepíthető és működtethető, ahol 230 V-os hálózati csatlakozási lehetőség van. Az elszívó kar nem normál tartozék, a készülék árában nincs benne – kérjen ajánlatot!
Működés: a gépben lévő elszívómotor a port és füstöt a keletkezés helyéről – az elszívókaron keresztül – beszívja és a szűrőbetéten átáramoltatja, ahol a porszemcsék kiválnak és a gyűjtőtartályba kerülnek, végül pedig a tisztított levegőt a környezetbe kifújja. A szűrőbetét tisztítása (szükség esetén) a betét kiszerelésével, sűrített levegővel történhet. Az elszívókar csatlakozási helyén keresztül természetesen egyedi cső is csatlakoztatható, így a készülék tetszőleges elszívási célra is alkalmas lehet.
 
Műszaki adatok
Névleges hálózati feszültség
230 V, 50 Hz
Névleges hálózati teljesítmény
0,75 kW
Max. megengedett átbocsátási fok
0,5 %
Elszívás teljesítménye
1200 m3/óra
Levegőcsatlakozás
Ø160 mm
Védettség
IP 21
Méretek (h×sz×m)
1090×555×610 mm
Tömeg
kb. 55 kg
Az adatváltoztatás jogát fenntartjuk!
 

Amennyiben bővebb információhoz szeretne jutni gépünkkel kapcsolatban, esetleg szeretné kipróbálni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.


Kapcsolódó letöltések/gépkönyvek

FPL 1200M gépkönyv


Elért sikereink

Magunkról

30 éve töretlenül a magyar hegesztés- és vágástechnikai eszközök piacán. Magas minőségű és műszaki színvonalú, főleg saját gyártású berendezéseinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Fő törekvésünk, hogy partnereinknek a lehető legtöbbet adhassuk a leggyorsabban és elfogadható árakon.

Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 - 14:00
Kedd: 6:00 - 14:00
Szerda: 6:00 - 14:00
Csütörtök: 6:00 - 14:00
Péntek: 6:00 - 14:00