Weldimpex

40 éves gyártói tapasztalat

Termékeink

Termékválasztékunkban találhat a villamos ívhegesztési eljárások bármelyikéhez (kézi, MIG/MAG, Impulzusos MIG/MAG, TIG) megfelelő gépet, saját gyártású hagyományost (Weldi sorozat) és kínai importból származó inventert egyaránt. Sűrített levegős plazmavágáshoz is ajánlunk gépet 140A-ig. Az egyéb kategóriában ajánlunk a hegesztés és vágástechnológiában használatos segédberendezéseket (pozicionáló, vízhűtő, elszívó).

Alkatrészek

Az alkatrész ajánlatunkban megtalál szinte minden, a termékeinkbe beépített, vagy azokhoz használt alkatrészt. Egyes alkatrészekből (pl. kerekek, mágneskapcsolók, gázcső-vízcső) nagyobb mennyiséget is tartunk raktáron, amíg a készárú kibocsátásunkat nem veszélyezteti akár viszonteladókat is készséggel kiszolgálunk.

Szolgáltatások

A termékeink előállítása során használt technológiák (lemezlakatos, festő-galván, transzformátor készítő, elektromos szerelő) tekintetében marad valamennyi szabad kapacitás, melyek lekötésére vállalunk a lehetőségeinknek megfelelő munkát. Természetesen vállaljuk a hegesztő és plazmaívvágó gépek garanciális és azon túli javítását és kötelező felülvizsgálatait is . Az általunk gyártott gépek közül néhányat bérelni is lehet!

Kapcsolat

5300 Karcag Kunhegyesi út 2.
Tel: +36 (59) 503-524, 503-514
Fax: +36 (59) 503-515
E-mail: weldi@weldimpex.hu

Weldi-FPL 1200F - elszívó (füst és porleválasztó)

Weldi-FPL 1200F - elszívó  (füst és porleválasztó)
Kezdőlap / Elszívók / Saját elszívók / Füst és por elszívó-leválasztó berendezés, falra szerelhető
Nettó ár: 420 000 HUF
Bruttó ár: 533 400 HUF


 
A füst- és porleválasztó berendezés célja az - általában - ívhegesztés vagy plazmavágás során keletkező füst és/vagy por elszívása, megtisztítása (5µm-nél nagyobb szemcsék leválasztása) és a környezetbe kibocsátása. A készülék mechanikai és elektromos kialakítása olyan, hogy bárhol telepíthető és működtethető, ahol 230V-os hálózati csatlakozási lehetőség van. A készülékkel egyszerre két munkahely elszívása is megoldható amennyiben két csatlakozási hely áll rendelkezésre.
Működés: a gépben lévő elszívómotor a port és füstöt a keletkezés helyéről – az elszívókaro(ko)n keresztül - beszívja és a szűrőbetéten átáramoltatja, ahol a porszemcsék kiválnak és a gyűjtőtartályba kerülnek, végül pedig a tisztított levegőt a környezetbe kifújja. A szűrőbetétek tisztítása szükség esetén a betét kiszerelésével sűrített levegővel történik. Az elszívókarok csatlakozási helyén keresztül természetesen egyedi csövek is csatlakoztathatók, így a készülék tetszőleges elszívási célra alkalmas. Az elszívó kar nem normál tartozék, a készülék árában nincs benne – kérjen ajánlatot!
A szűrt levegő még tartalmazhat egészségre ártalmas anyagokat(főleg gázokat), ezért a kifújt levegőt ajánlatos kivezetni a szabadba, vagy még egy aktívszenes szűrőegységen is át kell azt áramoltatni. Ilyen szűrőegység látható a képen is a szűrődoboz és a ventilátor közé iktatva.

Az elszívónak létezik 3-fázisú motorral szerelt változata is, FPL 1203F néven (ára megegyezik az 1-fázisú FPL 1200F-ével). Ennek a hálózati bekötését, és itt az elszívó indítását/leállítását azonban egy falra szerelt villamos dobozzal a felhasználónak (a vevőnek) kell megoldania, ez az elszívónak nem tartozéka.
 
 
Műszaki adatok
Névleges hálózati feszültség
230 V
Névleges hálózati teljesítmény
0,75 kW
Max. áramfelvétel
6,3 A
Elszívás teljesítménye
1200 m3/óra A
Levegőcsatlakozás
2xØ160 mm
Védettség
IP 21
Méretek (sz×m×h) mm
635×740×1270
Tömeg
62 kg
Az adatváltozás jogát fenntartjuk!
 
Amennyiben bõvebb információhoz szeretne jutni gépünkkel kapcsolatban, esetleg szeretné kipróbálni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.
Kapcsolódó letöltések/gépkönyvek

FPL 1200F gépkönyv


Elért sikereink

Magunkról

30 éve töretlenül a magyar hegesztés- és vágástechnikai eszközök piacán. Magas minőségű és műszaki színvonalú, főleg saját gyártású berendezéseinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Fő törekvésünk, hogy partnereinknek a lehető legtöbbet adhassuk a leggyorsabban és elfogadható árakon.

Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 - 14:00
Kedd: 6:00 - 14:00
Szerda: 6:00 - 14:00
Csütörtök: 6:00 - 14:00
Péntek: 6:00 - 14:00