Weldimpex

40 éves gyártói tapasztalat

Termékeink

Termékválasztékunkban találhat a villamos ívhegesztési eljárások bármelyikéhez (kézi, MIG/MAG, Impulzusos MIG/MAG, TIG) megfelelő gépet, saját gyártású hagyományost (Weldi sorozat) és kínai importból származó inventert egyaránt. Sűrített levegős plazmavágáshoz is ajánlunk gépet 140A-ig. Az egyéb kategóriában ajánlunk a hegesztés és vágástechnológiában használatos segédberendezéseket (pozicionáló, vízhűtő, elszívó).

Alkatrészek

Az alkatrész ajánlatunkban megtalál szinte minden, a termékeinkbe beépített, vagy azokhoz használt alkatrészt. Egyes alkatrészekből (pl. kerekek, mágneskapcsolók, gázcső-vízcső) nagyobb mennyiséget is tartunk raktáron, amíg a készárú kibocsátásunkat nem veszélyezteti akár viszonteladókat is készséggel kiszolgálunk.

Szolgáltatások

A termékeink előállítása során használt technológiák (lemezlakatos, festő-galván, transzformátor készítő, elektromos szerelő) tekintetében marad valamennyi szabad kapacitás, melyek lekötésére vállalunk a lehetőségeinknek megfelelő munkát. Természetesen vállaljuk a hegesztő és plazmaívvágó gépek garanciális és azon túli javítását és kötelező felülvizsgálatait is . Az általunk gyártott gépek közül néhányat bérelni is lehet!

Kapcsolat

5300 Karcag Kunhegyesi út 2.
Tel: +36 (59) 503-524, 503-514
Fax: +36 (59) 503-515
E-mail: weldi@weldimpex.hu

Viper MMA 140 inverteres hegesztőgép

Viper MMA 140 inverteres hegesztőgép
Kezdőlap / Régebbi termékeink / Egyfázisú inverteres kézi ívhegesztő gép
Nettó ár: 0 HUF
Bruttó ár: 0 HUF


Ez a hegesztőgép nincs készleten, forgalmazása megszűnt. Helyette a nagyobb teljesítményű Viper MMA 160 vagy 180 használható.

Az inverteres, hordozható hegesztőgép a jelenlegi leg­modernebb alkatrészek és megoldások alkalmazásával ké­szült, teljesen elektronikus működésű áramforrás. Bevont elektródás (rutilos és bázikus pálcás) DC ívhegesztésre alkalmas.
A hegesztés minden helyzetben egyszerűen végezhető. Kiválóan alkalmas ötvözött a­célok kézi hegesztésére.
A teljes működést mikrokontrollerek ve­zérlik, így a beállított paraméterek minden pillanatban ga­rantáltan teljesülnek. Ezen tulajdonságai a legkorsze­rűbb hegesztő áramforrá­sok közé emelik a készülékeket.
Főbb jellemzőik:

  • Mély beolvadás
  • Gyors válasz a terhelésváltozásokra
  • Nagy hatásfok, kis méret és súly
  • Gombbal állítható hegesztőáram (20 – 140 A)
  • Kitűnő varratminőség minden hegesztési területen
  • Nagy teljesítménytényező (cos φ, kis áramfogyasztás)
Tartozékok:
TestkábelPálcás markolat
Opcionális tartozék:
Transzporter
   
A gép elektronikus működése lehetővé teszi a következő fejlett funkciók megvalósítását:
  • ARC FORCE: az ívfeszültség csökkenésekor a gép megnöveli a hegesztőáramot azért, hogy csökkentse a pálca beragadásának veszélyét.
  • HOT-START (izzító indítás): a hegesztés kezdetén megnövelt áram folyik (hogy az ív­gyújtás hi­degelektródával is kiváló legyen).

Műszaki adatok

Hálózati feszültség

240 V±15 %, 50-60 Hz

É.v. osztály

I (földelt)

Hálózati biztosító

T 25 A

Hűtés

AF (ventil.)

Maximális áramfelvétel

26 A

Hőállósági osztály

F (155 °C)

Névleges áramfelvétel

10 A

Védettség

IP 21S

Üresjárási feszültség

62,9 V (DC)

Hatásfok

85 %

Hegesztőáram-tartomány

20 – 140 A

Méret (sz×m×h)

140×300×300 mm

Bekapcsolási idő

15 % – 140 A / 25,6 V
100 % – 54 A / 22 V 

 Tömeg

 4 kg Amennyiben bővebb információhoz szeretne jutni gépünkkel kapcsolatban, esetleg szeretné kipróbálni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.
 
 Kapcsolódó letöltések/gépkönyvek

Viper MMA 140 gépkönyv


Elért sikereink

Magunkról

30 éve töretlenül a magyar hegesztés- és vágástechnikai eszközök piacán. Magas minőségű és műszaki színvonalú, főleg saját gyártású berendezéseinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Fő törekvésünk, hogy partnereinknek a lehető legtöbbet adhassuk a leggyorsabban és elfogadható árakon.

Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 - 14:00
Kedd: 6:00 - 14:00
Szerda: 6:00 - 14:00
Csütörtök: 6:00 - 14:00
Péntek: 6:00 - 14:00