Weldimpex

40 éves gyártói tapasztalat

Termékeink

Termékválasztékunkban találhat a villamos ívhegesztési eljárások bármelyikéhez (kézi, MIG/MAG, Impulzusos MIG/MAG, TIG) megfelelő gépet, saját gyártású hagyományost (Weldi sorozat) és kínai importból származó inventert egyaránt. Sűrített levegős plazmavágáshoz is ajánlunk gépet 140A-ig. Az egyéb kategóriában ajánlunk a hegesztés és vágástechnológiában használatos segédberendezéseket (pozicionáló, vízhűtő, elszívó).

Alkatrészek

Az alkatrész ajánlatunkban megtalál szinte minden, a termékeinkbe beépített, vagy azokhoz használt alkatrészt. Egyes alkatrészekből (pl. kerekek, mágneskapcsolók, gázcső-vízcső) nagyobb mennyiséget is tartunk raktáron, amíg a készárú kibocsátásunkat nem veszélyezteti akár viszonteladókat is készséggel kiszolgálunk.

Szolgáltatások

A termékeink előállítása során használt technológiák (lemezlakatos, festő-galván, transzformátor készítő, elektromos szerelő) tekintetében marad valamennyi szabad kapacitás, melyek lekötésére vállalunk a lehetőségeinknek megfelelő munkát. Természetesen vállaljuk a hegesztő és plazmaívvágó gépek garanciális és azon túli javítását és kötelező felülvizsgálatait is . Az általunk gyártott gépek közül néhányat bérelni is lehet!

Kapcsolat

5300 Karcag Kunhegyesi út 2.
Tel: +36 (59) 503-524, 503-514
Fax: +36 (59) 503-515
E-mail: weldi@weldimpex.hu

TAF 500 hegesztőgép pár

TAF 500 hegesztőgép pár
Kezdőlap / Egyedi kivitelű gépek / Háromfázisú, védőgázas, fogyóelektródás MIG/MAG, vízhűtéses tirisztoros hegesztőgép
Nettó ár: 0 HUF
Bruttó ár: 0 HUF


500 Amperes, folyamatos szabályzású, távirányítható, beépített vízhűtős, fogyóelektródás hegesztő áramforrás, Szóló és Duó (iker) tolóval
 

2018 év végén egy fémipari vállalkozás egyedi igénnyel fordult a Weld-Impex Kft.-hez. Olyan áramforrásokat szerettek volna vásárolni, amelyik folyamatos szabályzású, távirányítható, a hegesztési feszültséget pontosan a beállított értéken tartja és beépített vízhűtővel is rendelkezik. Az áramforráshoz szükséges még egy Szóló (hagyományos) toló, 10 méteres kábellel csatlakozva, valamint egy Duó (iker) toló, amit két áramforráshoz kötve és két pisztollyal használva tandem-hegesztésre (is) alkalmas.

A 2019 elején (mindössze két hónap alatt) elkészült áramforrások, távvezérlők és tolók ezeket az igényeket teljesítik.

Az áramforrás főbb jellemzői:

- beépített vízhűtő a vízáramlás kijelzésével, az áramlási hiba automatikus kezelésével, az utánkeringetési idő beállíthatóságával

- automatikusan induló és leálló hűtőventilátorok

- 2-ütemű, 4-ütemű, pont- és szakaszos hegesztés lehetősége

- speciális 4-ütemű mód: az indulási és végáram illetve -feszültség külön beállítható

- szabályzott huzaltolás: a beállított huzalsebesség pontos tartása

- szabályzott hegesztési feszültség: 20.0–44.0 Volt közötti munkaponti feszültséget beállítva, a gép azt ±0.2 V pontossággal tartja, ívhossztól függetlenül

- beépített palackfűtés (tápfeszültség)

A távirányító főbb jellemzői:

- minden paraméter (huzalsebesség, feszültség, ponthegesztési idő, gázutánfúvási idő stb.) digitális (számjegyes) beállítása

- 15-féle feladat tárolható a belső memóriában és onnan bármelyik lehívható (az összes paraméter mentése 1–15 közötti számozású tárhelyre)

- Napi és összegzett üzemórák mérése, számlálók kezelése (statisztika, normaidő, karbantarási üzemidő stb. célra)

- két áramforrás szinkron vezérlésének lehetősége

- 8 méter kábelhossz (fém gégecsőbe húzva)

- két távirányító összeköthető (ilyenkor automatikus Master/Slave felismerés)

- nyomógombos indítás/leállítás (Szóló tolónál a pisztolygomb is használható)

A tolók főbb jellemzői:

- robosztus, 4-görgős tolómechanika

- erős (120W, illetve 230W) motor

- 10 méteres összekötő kábel (ugyanaz a Szóló és Duó tolóhoz)

- a Duó tolóban iker-mechanika (egy motor, két kihajtás, két központi csatlakozó)


Elért sikereink

Magunkról

30 éve töretlenül a magyar hegesztés- és vágástechnikai eszközök piacán. Magas minőségű és műszaki színvonalú, főleg saját gyártású berendezéseinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Fő törekvésünk, hogy partnereinknek a lehető legtöbbet adhassuk a leggyorsabban és elfogadható árakon.

Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 - 14:00
Kedd: 6:00 - 14:00
Szerda: 6:00 - 14:00
Csütörtök: 6:00 - 14:00
Péntek: 6:00 - 14:00