Weldimpex

40 éves gyártói tapasztalat

Termékeink

Termékválasztékunkban találhat a villamos ívhegesztési eljárások bármelyikéhez (kézi, MIG/MAG, Impulzusos MIG/MAG, TIG) megfelelő gépet, saját gyártású hagyományost (Weldi sorozat) és kínai importból származó inventert egyaránt. Sűrített levegős plazmavágáshoz is ajánlunk gépet 140A-ig. Az egyéb kategóriában ajánlunk a hegesztés és vágástechnológiában használatos segédberendezéseket (pozicionáló, vízhűtő, elszívó).

Alkatrészek

Az alkatrész ajánlatunkban megtalál szinte minden, a termékeinkbe beépített, vagy azokhoz használt alkatrészt. Egyes alkatrészekből (pl. kerekek, mágneskapcsolók, gázcső-vízcső) nagyobb mennyiséget is tartunk raktáron, amíg a készárú kibocsátásunkat nem veszélyezteti akár viszonteladókat is készséggel kiszolgálunk.

Szolgáltatások

A termékeink előállítása során használt technológiák (lemezlakatos, festő-galván, transzformátor készítő, elektromos szerelő) tekintetében marad valamennyi szabad kapacitás, melyek lekötésére vállalunk a lehetőségeinknek megfelelő munkát. Természetesen vállaljuk a hegesztő és plazmaívvágó gépek garanciális és azon túli javítását és kötelező felülvizsgálatait is . Az általunk gyártott gépek közül néhányat bérelni is lehet!

Kapcsolat

5300 Karcag Kunhegyesi út 2.
Tel: +36 (59) 503-524, 503-514
Fax: +36 (59) 503-515
E-mail: weldi@weldimpex.hu

Rota 105 forgatóasztal

Rota 105 forgatóasztal
Kezdőlap / Forgatóasztalok / Rota 105 forgatóasztal
Nettó ár: 623 000 HUF
Bruttó ár: 791 210 HUF


Új termékünk 2020. tavaszától! Teljesen digitális vezérlés, nagyméretű kijelző, forgatógombbal állítható paraméterek, a csatlakoztatott gép áramának mérése és kijelzése, stb.!
A berendezés a hegesztés és plazmavágás gépesítését szolgálja. Rugalmassága széles lehetőséget biztosít a felhasználó számára a hegesztési vagy vágási feladatok gyors és pontos megoldására.
A tárgyasztalra készülékben illetve anélkül (a tárgyasztalon lévő menetes furatok segítségével) fogatható fel a hegesztendő illetve vágandó alkatrész. Az asztal billenthetősége - a vízszinteshez képest max. 135°-kal - a kedvező hegesztési illetve vágási helyzet beállítására szolgál.
A hegesztőgép vagy plazmavágó áramának mérése lehetővé teszi a szinkronizált munkavégzést, így pl. a pisztollyal elindított hegesztés/vágás hatására meginduló (és majd leálló) forgást is.

Főbb jellemzők:

Digitális (számjegyes) paraméter-beállítások

Többféle sebességszabályzási mód

Pozícionáló és teszforgás

Ciklikus forgás ciklusszámlálással

Forgás, majd visszatérés a kiindulási pozícióba

Hegesztőgép vagy plazmavágó csatlakoztatása

Sebességszabályzó (külső) potméter csatlakozása

A hegesztőáram mérése és kijelzése (true rms)

A hegesztőáram-mérés szoftveres kalibrálása

Áramellenőrzés (-figyelés) lehetősége

A valódi (mért) forgási sebesség kijelzése (°/sec.)

A motorfeszültség és -áram kijelzése

Lágyindítási és lágyleállási lehetőség

Többféle paraméter forgás közbeni kijelzése

8 memória gyors feladatváltáshoz (mentés, lehívás)

Napi és összegzett üzemórák kijelzése

A kijelző fényerejének állíthatósága

Stopperóra normaidő mérésére


 
Technikai adatok
Hálózati feszültség
230 V
Névleges teljesítmény
200 W
Felfogható tömeg
100 kg
Fordulatszám
A: 0,2 - 4,6 1/perc
B: 0,4 - 8,5 1/perc
Tárgyasztal átmérője
Ø400mm
Billenthetőségi szög
max. 135°
Saját tömeg
68 kg
Az adatváltozás jogát fenntartjuk!
 


Amennyiben bõvebb információhoz szeretne jutni gépünkkel kapcsolatban, esetleg szeretné kipróbálni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.Kapcsolódó letöltések/gépkönyvek

ROTA105gk

Elért sikereink

Magunkról

30 éve töretlenül a magyar hegesztés- és vágástechnikai eszközök piacán. Magas minőségű és műszaki színvonalú, főleg saját gyártású berendezéseinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Fő törekvésünk, hogy partnereinknek a lehető legtöbbet adhassuk a leggyorsabban és elfogadható árakon.

Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 - 14:00
Kedd: 6:00 - 14:00
Szerda: 6:00 - 14:00
Csütörtök: 6:00 - 14:00
Péntek: 6:00 - 14:00