Weldimpex

40 éves gyártói tapasztalat

Termékeink

Termékválasztékunkban találhat a villamos ívhegesztési eljárások bármelyikéhez (kézi, MIG/MAG, Impulzusos MIG/MAG, TIG) megfelelő gépet, saját gyártású hagyományost (Weldi sorozat) és kínai importból származó inventert egyaránt. Sűrített levegős plazmavágáshoz is ajánlunk gépet 140A-ig. Az egyéb kategóriában ajánlunk a hegesztés és vágástechnológiában használatos segédberendezéseket (pozicionáló, vízhűtő, elszívó).

Alkatrészek

Az alkatrész ajánlatunkban megtalál szinte minden, a termékeinkbe beépített, vagy azokhoz használt alkatrészt. Egyes alkatrészekből (pl. kerekek, mágneskapcsolók, gázcső-vízcső) nagyobb mennyiséget is tartunk raktáron, amíg a készárú kibocsátásunkat nem veszélyezteti akár viszonteladókat is készséggel kiszolgálunk.

Szolgáltatások

A termékeink előállítása során használt technológiák (lemezlakatos, festő-galván, transzformátor készítő, elektromos szerelő) tekintetében marad valamennyi szabad kapacitás, melyek lekötésére vállalunk a lehetőségeinknek megfelelő munkát. Természetesen vállaljuk a hegesztő és plazmaívvágó gépek garanciális és azon túli javítását és kötelező felülvizsgálatait is . Az általunk gyártott gépek közül néhányat bérelni is lehet!

Kapcsolat

5300 Karcag Kunhegyesi út 2.
Tel: +36 (59) 503-524, 503-514
Fax: +36 (59) 503-515
E-mail: weldi@weldimpex.hu

Rota 104 forgatóasztal

Rota 104 forgatóasztal
Kezdőlap / Régebbi termékeink / Rota 104 forgatóasztal
Nettó ár: 0 HUF
Bruttó ár: 0 HUF


A termék gyártását 2020-ban lezártuk. Utódja a teljesen digitális vezérlésű Rota 105!
A berendezés a hegesztés és plazmavágás gépesítését szolgálja. A tárgyasztalra készülékben illetve anélkül felfogatható a hegesztendő illetve vágandó alkatrész. A munkadarab készülék nélküli felfogatását a tárgyasztalon lévő menetes furatok segítik. Az asztal billenthetősége - a vízszinteshez képest max. 135 °-kal - a kedvező hegesztési illetve vágási helyzet beállítására szolgál. Az asztal fordulatszáma fokozatmentesen beállítható, amit a terheléstől függetlenül pontosan tart. Rugalmassága széles lehetőséget biztosít a felhasználó számára a hegesztési vagy vágási feladatok gyors és pontos megoldására.
Pozícionálási forgásra, 2t (2-ütemű) és 4t vezérlésre, vlamint időzített forgásra (munkajárat+üresjárat) is lehetőség van. Hegesztőgép vagy plazmavágó kapcsolható hozzá, amelynek indítását és leállítását a forgatóasztal vezérli.
 
Technikai adatok
Hálózati feszültség
230 V
Névleges hálózati teljesítmény
200 W
Felfogható tömeg
100 kg
Fordulatszám
A: 0,2 - 3,3 1/perc
B: 0,4 - 8,5 1/perc
Tárgyasztal átmérője
Ø400 mm
Billenthetőségi szög
max. 135°
Saját tömeg
68 kg
Az adatváltozás jogát fenntartjuk!
 


Amennyiben bõvebb információhoz szeretne jutni gépünkkel kapcsolatban, esetleg szeretné kipróbálni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.Kapcsolódó letöltések/gépkönyvek:

ROTA 104

Elért sikereink

Magunkról

30 éve töretlenül a magyar hegesztés- és vágástechnikai eszközök piacán. Magas minőségű és műszaki színvonalú, főleg saját gyártású berendezéseinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Fő törekvésünk, hogy partnereinknek a lehető legtöbbet adhassuk a leggyorsabban és elfogadható árakon.

Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 - 14:00
Kedd: 6:00 - 14:00
Szerda: 6:00 - 14:00
Csütörtök: 6:00 - 14:00
Péntek: 6:00 - 14:00