Weldimpex

40 éves gyártói tapasztalat

Termékeink

Termékválasztékunkban találhat a villamos ívhegesztési eljárások bármelyikéhez (kézi, MIG/MAG, Impulzusos MIG/MAG, TIG) megfelelő gépet, saját gyártású hagyományost (Weldi sorozat) és kínai importból származó inventert egyaránt. Sűrített levegős plazmavágáshoz is ajánlunk gépet 140A-ig. Az egyéb kategóriában ajánlunk a hegesztés és vágástechnológiában használatos segédberendezéseket (pozicionáló, vízhűtő, elszívó).

Alkatrészek

Az alkatrész ajánlatunkban megtalál szinte minden, a termékeinkbe beépített, vagy azokhoz használt alkatrészt. Egyes alkatrészekből (pl. kerekek, mágneskapcsolók, gázcső-vízcső) nagyobb mennyiséget is tartunk raktáron, amíg a készárú kibocsátásunkat nem veszélyezteti akár viszonteladókat is készséggel kiszolgálunk.

Szolgáltatások

A termékeink előállítása során használt technológiák (lemezlakatos, festő-galván, transzformátor készítő, elektromos szerelő) tekintetében marad valamennyi szabad kapacitás, melyek lekötésére vállalunk a lehetőségeinknek megfelelő munkát. Természetesen vállaljuk a hegesztő és plazmaívvágó gépek garanciális és azon túli javítását és kötelező felülvizsgálatait is . Az általunk gyártott gépek közül néhányat bérelni is lehet!

Kapcsolat

5300 Karcag Kunhegyesi út 2.
Tel: +36 (59) 503-524, 503-514
Fax: +36 (59) 503-515
E-mail: weldi@weldimpex.hu

Rota 103 forgatóasztal

Rota 103 forgatóasztal
Kezdőlap / Régebbi termékeink / Rota 103 forgatóasztal
Nettó ár: 0 HUF
Bruttó ár: 0 HUF


A termék gyártását 2018-ban lezártuk. Utódja a korszerűbb Rota 104, valamint a teljesen digitális vezérlésű Rota 105!
A berendezés a hegesztés és plazmavágás gépesítését szolgálja. A tárgyasztalra készülékben illetve anélkül felfogatható a hegesztendő illetve vágandó alkatrész. A munkadarab készülék nélküli felfogatását a tárgyasztalon lévő menetes furatok segítik. Az asztal billenthetősége - a vízszinteshez képest max. 135 °-kal - a kedvező hegesztési illetve vágási helyzet beállítására szolgál. Korszerű mikrokontrolleres vezérlése van. Lehetőség van az asztal fordulatszámának fokozatmentes állítására, hogy ennek segítségével beállítható legyen az adott esetben legkedvezőbb hegesztési illetve vágási sebesség. A gép a forgatógombbal beállított fordulatszámot a terheléstől függetlenül pontosan tartja. Akár 2,5 másodperces lágyindítási idő is beállítható. 2-ütemű és 4-ütemű vezérléssel rendelkezik, és időzített leállásra is képes. Rugalmassága széles lehetőséget biztosít a felhasználó számára a hegesztési vagy vágási feladatok gyors és pontos megoldására.
 
Műszaki adatok
Hálózati feszültség
230 V
Névleges hálózati teljesítmény
120 VA
Felfogható tömeg
100 kg
Fordulatszám
A: 0,2 - 3,3 1/perc
B: 0,4 - 8,5 1/perc
Tárgyasztal átmérője
Ø400 mm
Billenthetőségi szög
max. 135°
Saját tömeg
68 kg
Az adatváltozás jogát fenntartjuk!
 


Amennyiben bõvebb információhoz szeretne jutni gépünkkel kapcsolatban, esetleg szeretné kipróbálni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.Kapcsolódó letöltések/gépkönyvek:

ROTA 103

Elért sikereink

Magunkról

30 éve töretlenül a magyar hegesztés- és vágástechnikai eszközök piacán. Magas minőségű és műszaki színvonalú, főleg saját gyártású berendezéseinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Fő törekvésünk, hogy partnereinknek a lehető legtöbbet adhassuk a leggyorsabban és elfogadható árakon.

Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 - 14:00
Kedd: 6:00 - 14:00
Szerda: 6:00 - 14:00
Csütörtök: 6:00 - 14:00
Péntek: 6:00 - 14:00