Weldimpex

40 éves gyártói tapasztalat

Termékeink

Termékválasztékunkban találhat a villamos ívhegesztési eljárások bármelyikéhez (kézi, MIG/MAG, Impulzusos MIG/MAG, TIG) megfelelő gépet, saját gyártású hagyományost (Weldi sorozat) és kínai importból származó inventert egyaránt. Sűrített levegős plazmavágáshoz is ajánlunk gépet 140A-ig. Az egyéb kategóriában ajánlunk a hegesztés és vágástechnológiában használatos segédberendezéseket (pozicionáló, vízhűtő, elszívó).

Alkatrészek

Az alkatrész ajánlatunkban megtalál szinte minden, a termékeinkbe beépített, vagy azokhoz használt alkatrészt. Egyes alkatrészekből (pl. kerekek, mágneskapcsolók, gázcső-vízcső) nagyobb mennyiséget is tartunk raktáron, amíg a készárú kibocsátásunkat nem veszélyezteti akár viszonteladókat is készséggel kiszolgálunk.

Szolgáltatások

A termékeink előállítása során használt technológiák (lemezlakatos, festő-galván, transzformátor készítő, elektromos szerelő) tekintetében marad valamennyi szabad kapacitás, melyek lekötésére vállalunk a lehetőségeinknek megfelelő munkát. Természetesen vállaljuk a hegesztő és plazmaívvágó gépek garanciális és azon túli javítását és kötelező felülvizsgálatait is . Az általunk gyártott gépek közül néhányat bérelni is lehet!

Kapcsolat

5300 Karcag Kunhegyesi út 2.
Tel: +36 (59) 503-524, 503-514
Fax: +36 (59) 503-515
E-mail: weldi@weldimpex.hu

ITM 5k5D 230V/230V, 5.5kVA leválasztó transzformátor

ITM 5k5D 230V/230V, 5.5kVA leválasztó transzformátor
Kezdőlap / Egyedi transzformátorok / Egyfázisú egyedi transzformátor, dobozban
Nettó ár: 0 HUF
Bruttó ár: 0 HUF


A Weld-Impex Kft. évtizedek óta gyárt egyedi megrendelésű transzformátorokat. A vevő megadja a legfőbb paramétereket (primer és szekunder feszültség(ek), elvárt teljesítmény, bekapcsolási idő stb.), mi megtervezzük és legyártjuk. Az árak minden esetben egyediek. Az elkészült transzformátort akár dobozba szerelve is szállíthatjuk, amibe ekkor visszajelző lámpa, kismegszakító, fogantyú, szükség esetén hűtőventilátor is elhelyezhető.

Ezekre a transzformátorokra általában - de nem mindig - a hálózati feszültség leválasztása érdekében, azaz érintésvédelmi okokból van szükség (szigetelő transzformátorok). Több szekunder tekercs is készíthető.

A kimenet csatlakozó aljzattal is ellátható, de a megrendelő saját kábele is beköthető (sorkapocsra), és ilyenkor lehetőség van több ilyen transzformátor szekunder oldali virtuális "földpontját" összekötni és egyenpotenciálú (EPH), de földeletlen kört létrehozni (ha szükséges).


A Weld-Impex Kft. csak száraz (nem olajhűtésű) transzformátorokat gyárt, 50 VA-tól kb. 63 kVA teljesítményig, 1- és 3-fázisú kivitelben is. A nagyobb transzformátorok minden esetben emelőfüllel vannak ellátva, akkor is, ha dobozoltak.

 


A fényképen látható egyedi megrendelésű transzformátor ITM 5k5D típus, aminek főbb adatai:

- primer oldal: 230 V, 50 Hz (hálózati) feszültség, 3 méter hálózati kábel, 25 Amperes beépített kismegszakító, visszajelző lámpa

- szekunder oldal: 230 V, 50 Hz (leválasztott) feszültség, csatlakozó aljzatra kivezetve

- maximális teljesítmény: 5,5 kVA

- 100 % bekapcsolási idő (azaz folyamatos üzem)

- dobozolt kivitel, foganyúval, 4 gumilábbal

- kb. 40 kg tömeg (a transzformátor és a doboz együtt).

 

Várjuk az érdeklődők árajánlat-kérését, megrendelését széles választékú egyedi transzformátorainkra.

Elért sikereink

Magunkról

30 éve töretlenül a magyar hegesztés- és vágástechnikai eszközök piacán. Magas minőségű és műszaki színvonalú, főleg saját gyártású berendezéseinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Fő törekvésünk, hogy partnereinknek a lehető legtöbbet adhassuk a leggyorsabban és elfogadható árakon.

Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 - 14:00
Kedd: 6:00 - 14:00
Szerda: 6:00 - 14:00
Csütörtök: 6:00 - 14:00
Péntek: 6:00 - 14:00