Weldimpex

40 éves gyártói tapasztalat

Termékeink

Termékválasztékunkban találhat a villamos ívhegesztési eljárások bármelyikéhez (kézi, MIG/MAG, Impulzusos MIG/MAG, TIG) megfelelő gépet, saját gyártású hagyományost (Weldi sorozat) és kínai importból származó inventert egyaránt. Sűrített levegős plazmavágáshoz is ajánlunk gépet 140A-ig. Az egyéb kategóriában ajánlunk a hegesztés és vágástechnológiában használatos segédberendezéseket (pozicionáló, vízhűtő, elszívó).

Alkatrészek

Az alkatrész ajánlatunkban megtalál szinte minden, a termékeinkbe beépített, vagy azokhoz használt alkatrészt. Egyes alkatrészekből (pl. kerekek, mágneskapcsolók, gázcső-vízcső) nagyobb mennyiséget is tartunk raktáron, amíg a készárú kibocsátásunkat nem veszélyezteti akár viszonteladókat is készséggel kiszolgálunk.

Szolgáltatások

A termékeink előállítása során használt technológiák (lemezlakatos, festő-galván, transzformátor készítő, elektromos szerelő) tekintetében marad valamennyi szabad kapacitás, melyek lekötésére vállalunk a lehetőségeinknek megfelelő munkát. Természetesen vállaljuk a hegesztő és plazmaívvágó gépek garanciális és azon túli javítását és kötelező felülvizsgálatait is . Az általunk gyártott gépek közül néhányat bérelni is lehet!

Kapcsolat

5300 Karcag Kunhegyesi út 2.
Tel: +36 (59) 503-524, 503-514
Fax: +36 (59) 503-515
E-mail: weldi@weldimpex.hu

Hegesztőkocsi

Hegesztőkocsi
Kezdőlap / Egyéb termékek / Extra teherbírású hegesztőkocsi
Nettó ár: 39 900 HUF
Bruttó ár: 50 673 HUF


A hegesztőkocsi (más néven palacktámaszos kocsi, transzporter) elsősorban egy inverteres hegesztőkészülék és a hozzá szükséges gázpalack elhelyezésére szolgál. A felső polc döntött, így a ráhelyezett hegesztőgép könnyebben kezelhető (a hegesztési paraméterek könnyebben beállíthatóak), mintha a gép a padlón lenne.

Az alsó polcra a hegesztőgép vízhűtője (ha van) tehető fel, ennek hiányában egyéb, a hegesztéshez szükséges kiegészítő szerszámok, tartozékok (pajzs, sarokcsiszoló stb.) pakolhatók rá.

A hegesztőkocsi robosztus, porszórt acélvázból, a palack rögzítéséhez szükséges láncból és a nagy teherbírású kerekekből áll. Fogantyújánál fogva könnyen mozgatható, még teljesen terhelve is.

Figyelem: a kocsi extra nagy teherbírású, saját súlyának 10-szeresével (akár 150 kg-mal) is terhelhető!

A termék felhasználásra készen (összeszerelve) kapható telephelyünkön és a viszonteladóknál.
 

Műszaki adatok
Polcok szélessége
320 mm
Szélesség a hátsó kerekeknél
470 mm
Magasság
700 mm
Hossz
980 mm
Saját tömeg
15 kg
Teherbírás
max. 150 kg
Az adatváltozás jogát fenntartjuk!
 


Amennyiben bõvebb információhoz szeretne jutni gépünkkel kapcsolatban, esetleg szeretné kipróbálni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

Elért sikereink

Magunkról

30 éve töretlenül a magyar hegesztés- és vágástechnikai eszközök piacán. Magas minőségű és műszaki színvonalú, főleg saját gyártású berendezéseinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Fő törekvésünk, hogy partnereinknek a lehető legtöbbet adhassuk a leggyorsabban és elfogadható árakon.

Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 - 14:00
Kedd: 6:00 - 14:00
Szerda: 6:00 - 14:00
Csütörtök: 6:00 - 14:00
Péntek: 6:00 - 14:00