Weldimpex

40 éves gyártói tapasztalat

Termékeink

Termékválasztékunkban találhat a villamos ívhegesztési eljárások bármelyikéhez (kézi, MIG/MAG, Impulzusos MIG/MAG, TIG) megfelelő gépet, saját gyártású hagyományost (Weldi sorozat) és kínai importból származó inventert egyaránt. Sűrített levegős plazmavágáshoz is ajánlunk gépet 140A-ig. Az egyéb kategóriában ajánlunk a hegesztés és vágástechnológiában használatos segédberendezéseket (pozicionáló, vízhűtő, elszívó).

Alkatrészek

Az alkatrész ajánlatunkban megtalál szinte minden, a termékeinkbe beépített, vagy azokhoz használt alkatrészt. Egyes alkatrészekből (pl. kerekek, mágneskapcsolók, gázcső-vízcső) nagyobb mennyiséget is tartunk raktáron, amíg a készárú kibocsátásunkat nem veszélyezteti akár viszonteladókat is készséggel kiszolgálunk.

Szolgáltatások

A termékeink előállítása során használt technológiák (lemezlakatos, festő-galván, transzformátor készítő, elektromos szerelő) tekintetében marad valamennyi szabad kapacitás, melyek lekötésére vállalunk a lehetőségeinknek megfelelő munkát. Természetesen vállaljuk a hegesztő és plazmaívvágó gépek garanciális és azon túli javítását és kötelező felülvizsgálatait is . Az általunk gyártott gépek közül néhányat bérelni is lehet!

Kapcsolat

5300 Karcag Kunhegyesi út 2.
Tel: +36 (59) 503-524, 503-514
Fax: +36 (59) 503-515
E-mail: weldi@weldimpex.hu

SZÉCHENYI 2020Termelési kapacitásbővítés a Weld-Impex Kft-nél

A kedvezményezett neve: Weld-Impex termelő és kereskedelmi Kft.

A projekt címe: Termelési kapacitásbővítés a Weld-Impex Kft-nél

A támogatás összege: 29,59 millió forint

A támogatás mértéke: 50%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.04.04.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2016.09.26.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00725

 

 

A pályázat egy EUROMAC gyártmányú új MBX 6 CNC korszerű, MULTITOOL rendszerű nagy sebességű stancolóra szólt, amellyel olyan munkafolyamatok is elvégzésre kerülnek a cégnél, amit eddig nem tudtunk elvégezni. Ezzel lényegesen több termék lesz előállítható, magas minőségben, azaz a piacainkon nő a versenyképességünk mind gyorsaságban, mind a kiszolgálás minőség vonatkozásában is. Ezzel az eszközzel jelentős külső munkavállalást is meg tudunk oldani, hiszen az eddigi szűkös kapacitások miatt nem, vagy alig tudtunk külső munkát vállalni.

A pályázatban szerepel még egy új 3,5 tonnás dízel üzemű villás targonca (HELI gyártmányú CPCD35-KU10G típusú), amellyel a cégnél az anyagmozgatás biztonsága és megbízhatósága oldódik meg.

 

Képek a HELI gyártmányú villás targoncáról:

 

Képek az EUROMAC gyártmányú stancoló berendezésről:

Elért sikereink

Magunkról

30 éve töretlenül a magyar hegesztés- és vágástechnikai eszközök piacán. Magas minőségű és műszaki színvonalú, főleg saját gyártású berendezéseinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Fő törekvésünk, hogy partnereinknek a lehető legtöbbet adhassuk a leggyorsabban és elfogadható árakon.

Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 - 14:00
Kedd: 6:00 - 14:00
Szerda: 6:00 - 14:00
Csütörtök: 6:00 - 14:00
Péntek: 6:00 - 14:00