Weldimpex

40 éves gyártói tapasztalat

Termékeink

Termékválasztékunkban találhat a villamos ívhegesztési eljárások bármelyikéhez (kézi, MIG/MAG, Impulzusos MIG/MAG, TIG) megfelelő gépet, saját gyártású hagyományost (Weldi sorozat) és kínai importból származó inventert egyaránt. Sűrített levegős plazmavágáshoz is ajánlunk gépet 140A-ig. Az egyéb kategóriában ajánlunk a hegesztés és vágástechnológiában használatos segédberendezéseket (pozicionáló, vízhűtő, elszívó).

Alkatrészek

Az alkatrész ajánlatunkban megtalál szinte minden, a termékeinkbe beépített, vagy azokhoz használt alkatrészt. Egyes alkatrészekből (pl. kerekek, mágneskapcsolók, gázcső-vízcső) nagyobb mennyiséget is tartunk raktáron, amíg a készárú kibocsátásunkat nem veszélyezteti akár viszonteladókat is készséggel kiszolgálunk.

Szolgáltatások

A termékeink előállítása során használt technológiák (lemezlakatos, festő-galván, transzformátor készítő, elektromos szerelő) tekintetében marad valamennyi szabad kapacitás, melyek lekötésére vállalunk a lehetőségeinknek megfelelő munkát. Természetesen vállaljuk a hegesztő és plazmaívvágó gépek garanciális és azon túli javítását és kötelező felülvizsgálatait is . Az általunk gyártott gépek közül néhányat bérelni is lehet!

Kapcsolat

5300 Karcag Kunhegyesi út 2.
Tel: +36 (59) 503-524, 503-514
Fax: +36 (59) 503-515
E-mail: weldi@weldimpex.hu

Nyertes pályázatA kedvezményezett neve: WELD-IMPEX Termelő és Kereskedelmi Kft
 
A fejlesztés tárgya, célja: Fűtéskorszerűsítés és eszközbeszerzés a WELD-IMPEX Kft.-nél
 
A támogatás összege: 24 354 306 Ft
 
A projekt:
A Weld-Impex Termelő és Kereskedelmi Kft. a pályázattal 2511'08 Fémszerkezet gyártása tevékenységi körét kívánja fejleszteni. A célunk a pályázattal az, hogy versenyképes maradjon a cég a piacon mind árban, mind a termékek kialakításában, ehhez pedig az elnyert támogatás teljes mértékben hozzájárult.
A beruházás fő tételei:
  1. Eszközbeszerzés – DURMA AD-R 2060 hidraulikus CNC élhajlító.
  2. Vállalkozásunk technológiai fejlődésének elősegítésére informatikai képzést tervezünk igénybe venni a Win Investor Zrt. szervezésében.
  3. Ingatlan beruházás – fűtéstechnikai korszerűsítés.
 
A beruházásokkal a vállalkozás növelhette kapacitásait és termelékenységét, a fűtéskorszerűsítésnek köszönhetően pedig környezettudatosabbá vált, valamint energiaköltségeket is megtakarít, amelyet egyéb fejlesztésekre fordíthat a jövőben.
 
A projekt befejezési dátuma: 2022.10.28.Elért sikereink

Magunkról

30 éve töretlenül a magyar hegesztés- és vágástechnikai eszközök piacán. Magas minőségű és műszaki színvonalú, főleg saját gyártású berendezéseinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Fő törekvésünk, hogy partnereinknek a lehető legtöbbet adhassuk a leggyorsabban és elfogadható árakon.

Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 - 14:00
Kedd: 6:00 - 14:00
Szerda: 6:00 - 14:00
Csütörtök: 6:00 - 14:00
Péntek: 6:00 - 14:00